Video: S-a deghizat în hoţ pentru a-şi speriat prietena. Farsa care amuză internauţii

În mod normal, băieţii ar trebui să fie drăguţi cu prietenele lor şi să le protejeze. Însă cazul unui tânăr a dovedit contrariul, acesta punând la cale o farsă cu care a speriat-o la culme pe iubita lui, relatează Daily Mail.

Băiatul, care a intrat în casa iubitei sale când ea nu era acasă, a montat o cameră de filmat în faţa căreia a anunţat ce are de gând să facă. După aceea, şi-a pus o cagulă pe faţă, deghizându-se în hoţ.

În momentul când prietena lui a intrat acasă, fiind însoţită de două colege, tânărul le-a speriat, ţinând în mână lucruri din casa pentru a pretinde că e un hoţ. Cele trei fete au început să ţipe alarmate, apoi s-au grăbit să iasă din casă. După ce şi-a făcut numărul, iubitul împricinat şi-a scos cagula, a luat camera de filmat şi le-a urmărit până afară, filmând reacţiile lor.

Când şi-au dat seama că a fost o farsă, fetele, care tremurau şi plângeau, au început să râdă, încercând să se liniştească.

Toată scena filmată a fost înregistrată pe pe site-urile Mandatory şi YouTube, unde internauţii s-au amuzat pe seama farsei făcute.

      Articole recomandate