Un bărbat aflat la vânătoare şi-a confundat prietena cu un mistreţ şi a împuşcat-o

Un bărbat care a plecat la vânătoare cu prietena sa a sfârşit prin a împuşca-o, după ce a confundat-o cu un mistreţ. Femeia a supravieţuit.

Steven Egan, de 52 de ani, a plecat într-o expediţie de vânătoare, în nordul Floridei, cu prietena sa Lisa Simmons, o femeie nu foarte familiarizată cu această activitate. Steven Egan i-a spus femeii să rămână în tabără, în timp ce el s-a aventurat în pădure.

Lisa Simmnons nu a rămas în tabără, însă, ci a plecat să culeagă portocale sălbatice în pădure, moment în care prietenul ei a confundat-o cu un mistreţ pe care îl urmărea.

Potrivit declaraţiilor date de acesta poliţiei, nu înfăţişarea femeii l-a făcut să o confunde cu un mistreţ, ci zgomotul de care aceasta îl făcea.

„A văzut un mistreţ după care a tras şi a plecat să-l caute. Apoi a auzit un zgomot şi a tras din nou. Era prietena sa”, a povestit maiorul Steve Clair, din Flagler County, care a preluat cazul.

Femeia, care a fost rănit la picior, a fost dusă la spital cu un elicopter, aflându-se în prezent la terapie intensivă.

„S-a arătat foarte tandru cu prietena sa. N-a fost decât un accident. Singura lege care s-a încălcat a fost aceea că la vânătoare nu tragi în ceea ce nu vezi”, a mai spus maiorul Steve Clair, adăugând că bărbatul nu va fi cercetat penal.

      Articole recomandate