Video Galerie: Cele mai tari momente de la ultima editie ‘Românii au talent’, sezonul 2

Ultima ediţie înregistrată a emisiunii „Românii au talent”a fost difuzată vineri seară, de la ora 20.30, urmând ca dintre participanţii care au trecut de aceasă etapă să fie aleşi 60 de semifinalişti, care se vor lupta pentru premiul de 120.000 de euro.

Concurentul căruia Andi Moisescu i-a spus: „Pentru mine TU eşti

„Cred că juriul va fi bulversat un pic„, a promis un actor de 22 de ani din Bacău, care s-a prezentat la preselecţiile de la Bucureşti îmbrăcat cu un sacou galben. „Al lui tata”, aşa cum a replicat atunci când Smiley i-a cerut haina.

Băcăuanul a cântat hip-hop, versificând spre deliciul juraţilor şi al publicului, care l-a acompaniat pe tot parcursul piesei.

Răzvan Alexe, „repăraşul din Bacău”, aşa cum s-a autocaracterizat actorul, a ridicat juraţii în picioare. „Am rămas extrem de încântată de ceea ce am auzit”, i-a spus Andra concurentului.

„Ascultându-te, în mine s-a produs un declic, a replicat Andi Moisescu. Eu cred că tu eşti. Şi dacă n-o să fi pentru toţi, îţi spun că pentru mine tu eşti”, a continuat juratul. Mi-ai plăcut la nebunie, a continuat în acelaşi ton şi Mihai Petre. Mulţumit că Alexe îşi compune singur versurile , acesta a spus doar: „Bun, bun, bun”.

Cu trei de DA, Răzvan Alexe merge în faza următoare a competiţiei.

Pe scena de la „Românii au talent” a urcat şi un tânăr pianist, care a reuşit să o topească pe Andra cu interpretarea piesei sale. Jurata i-a strigat Bravo adolescentului Cosmin Mihalache, care a venit la preselecţii cu bunica lui extrem de emoţionată. Fermecată, jurata i-a spus :  „Tu ai mai avut pitite acolo lângă pian încă două mâini cu care ai cântat”.


„Foarte mult mi-a plăcut”, i-a replicat Mihai Petre, în vreme ce Andi Moisescu a vorbit despre imposibilitatea de a nu remarca talentul deosebit al acestui tânăr: „Pari un băiat special care o să ajungă departe în concursul nostru”, a mai spus acesta.

Ca să participe la competiţie, băiatul a primit bani de la bunică, care s-a împrumutat bani de la bancă. „În viaţa mea nu m-am simţit aşa de emoţionat. Am simţit că am realizat ceva cu munca mea”, a mai spus adolescentul plângând după ce a auzit verdictul juraţilor.

Mihai Teacă, un puşti emoţionat, a venit la preselecţii cu tatăl lui, lăutar percuţionist. Copilul de 12 ani a cântat o canţonetă şi şi-a făcut tatăl aflat în culise să plângă.  „Vreau să îâi mulâumesc pentru un lucru. O să îmi dai şansa să aud o sală întreagă strigând Mihai! Cred că ai potenţial, mi-a plăcut”, i-a spus copilului Mihai Petre. „Când ai intrat pe scenă credeam că o să îmi spui o poveste. Băieâii puternici ca tine au şi un viitor.”


La rândul său, Andi Moisescu a punctat: „Când unul dintre părinţi e lăutar, ori e nimic, ori e foarte bine. La tine e foarte bine”.

Momentul de dresaj savurat de Mihai Petre

La preselecţiile de la „Românii au talent”, organizate la Cluj, s-a prezentat şi o tânără medic veterinar, însoţită de Bailey, un căţel din rasa Beagle, care a convins juraţii să-i acorde trei de DA. Tânăra a povestit că Bailey i-a fost donată în urmă cu trei ani şi că era o căţeluşă care rodea tot: de la canapea, la haine. În timp, între cele două s-a stabilit o relaţie de prietenie.


„La început era un căţel de companie, apoi a devenit un prieten, iar acum e aproape totul”, a explicat tânăra relaţia dintre ea şi simpaticul Beagle.

Împreună au oferit un număr senzaţional de dresaj, care i-a încântat pe juraţi. „Mi-a plăcut momentul tău. A fost fantastic, îl aşteptam”, i-a spus concurentei Mihai Petre.

Un concurent de 68 de ani a şocat o sală întreagă

În ciuda vârstei sale, un pensionar de 68 de ani a demonstrat că este în formă şi că ştie ce înseamnă acrobaţia. Tiberiu Antal l-a făcut pe Mihai Petre să spună că-l invidiaze pentru forma în care se află: „Mi-aş dori ca la vârsta pe care o aveţi dumneavoastră să fiu şi eu într-o formă la fel de bună”. Cu trei de DA, acesta merge mai departe.


Ce i-au cântat juraţii unei mirese

Victor Beliciu şi soţia sa indiancă au adus pe scena de la „Românii au talent” un dans specific şi un instrument ciudat, descris de Beliciu drept dureros. Momentul însă nu a convins, dar a fost pigmentat de o apariţie care nu era programată. O mireasă.

Tânăra, îmbrăcată în alb, s-a prezentat drept Ruxi, şi a spus că a fost furată de Pavel Bartoş şi de Smiley. Ajunsă pe scenă, miresei i s-a cântat piesa tradiţională Ia-ţi mireasă ziua bună.

Mai mult decât atât, Mihai Petre a invitat-o pe tânără la dans. Cei doi au efectuat în aplauzele juriului câţiva paşi de vals.

      Articole recomandate