Top 7 comentarii Yupi în această saptămână

Noi iubim comentariile, si dorim sa le multumim celora care fac articolele noastre mai interesante si mai intrigante. Continuati sa comentati, caci opinia cititorilor e cea mai importanta pentru noi, si este cel mai bun stimulent pentru a scrie in continuare.

In continuare dorim sa atragem atentia la 7 comentarii pe care noi le consideram de top, comentarii care imbunatatit articolele adaugat de noi , Multumim !

Deoarece Moldova participa la actiunea „Ora pamantului”, cetatenii sunt indemnati sa stinga pentru o ora lumina la 31 martie 20:30, insa se pare ca lui Shaghon nu-i prea place ideea, susţinînd că in Moldova ” e ora planetei anul înprejur”

Probabil cele mai multe comentarii a obtinut saptamina asta stirea despre interzicerea unei pozitii sexuale in Ucraina. Noi am apreciat toate comentariile, si va invitam sa le cititi pe toate, iar noi le vom afisa aici pe cele mai reusite.

Lui andy nu i-a placut ideea, si se arata foarte indignat de faptul ca parlamentarii vor sa interzica „pozitia misionarului” deoarece dupa parerea lor este foarte ineficienta pentru conceptie.

Nici Djasty nu a ramas impresionat de intentia celor de la Kiev.

In concluzie, Adriana crede ca cuplurile trebuie sa decida liber, sa nu fie impuse de autoritati.

In timp ce interpretii autohtoni erau speriati si se indignau ca UniMax le blocheaza muzica pe YouTube, iar noi, ascultatorii nu ne vom putea bucura de piese lor, Savushkyn Andrei nu pare prea suparat de faptul ca nu-i va putea asculta pe Adrian Ursu, Geta Burlacu sau Pasha Parfenii…

Dupa ce Yupi.md a postat o galerie foto cu „Marsul Unirii sarbatorit la Chisinau”Sérgio Chiriac a afirmat „Patriotizmul in MD demult a murit ! RIP” iar un vizitator Anonim a dat un raspuns memorabil:

Si incheie acest top un indemn venit de la Iurcik.. in legatura cu „Ziua curăţeniei generale în Moldova”

Acestea au fost cele 7 comentarii pe care noi am dorit sa le evidentiem, si sa mai multumim odata tuturor celor care si-au exprimat opinia la articolele aparute, caci anume pentru comentariile voastre noi scrim, si fiecare opinie este importanta pentru noi. Revenim saptamina viitoare cu noi comentarii de top, scrise tot de voi!

Ne place lauda, dar mai tare ne place critica, aia costructiva care ne face sa fim mai buni, si vă îndemnăm sa ne spuneti ce va place si ce nu, pentru ca intr-un final, noi sa devenim ce doresti tu!

      Articole recomandate