Video: Concert „Exploziv” Carla’s Dreams!

Primul concert al celei mai tainice trupe din Moldova, Carla’s Dreams, de-a dreptul poate fi numit „EXPLOZIV”! Plini de taină, dar în același timp și de dispoziție, membrii trupei au organizat un show extraordinar într-un club din Capitală.

Fanii au cântat alături de „Carla” multe din piesele lor lansate de la apariție, au sărit în picioare pe ritmurile „Raslabon” și „Dăti-n chi*da mătii”, sau altele, dar au făcut și valuri la piese lente despre iubire și adevăr, relateaza Lolo.md

Interpretul trupei Carla’s Dreams a fost aproape descoperit. El a ieșit pe scenă, în fața publicului, după lungi așteptări, vopsit pe față și mâini în mai multe culori închise, cu ochelari negri și, cum a promis, cu gluga pe cap.

Deși organizatorii au stabilit o înțelegere cu „Carla”, fără bis-uri, interpretul a acceptat provocarea publicului și a mai ieșit odată în fața oamenilor ce se înghesuiau în club, pentru a cânta împreună cu ei piesa „Raslabon”. Deloc mai puțin dansate și fredonate de public au fost piesele „It’s raining”, „Vliublenî (Îndrăgostiți)”, împreună cu Dara, sau „Hubson’s Choice”.

Interpreta care a deschis concertul a fost Dara. Ea a făcut câteva dedicații pentru publicul prezent, a cântat alături de „Carla”, dar și singură, piesa cu care s-a clasat pe locul 3 în Finala Națională Eurovision 2012.

      Articole recomandate