Favoriţii Eurovisionului din această seară. Veşti proaste pentru R.Moldova

Îninte de marea finală a Eurovisionului din Baku, casele de pariuri fac totalurile şi aleg favoriţii concursului.

Potrivit ultimelor date ale bookmaker-ilor, Suedia rămâne cu cele  mai mari şanse de câştig. Loreen cu piesa “Euphoria” a fost pe primul loc încă de la preselecţia naţională din Suedia. Această ţară va lua probabil multe  voturi din Estonia, Finlanda şi Norvegia, unde piesa este un hit.

Pe locul doi casele de pariuri o clasează pe Rusia. Simpaticele bunicuţe, cu piesa „Party for Everybody” nu au voce excepţională, dar prezenţa lor scenică a fost atractivă. Rusia îşi va atrage voturi din mai multe ţări din Europa de Est.Pe locul trei s-ar plasa Serbia cu piesa „Nije Ljubav Star” interpretată de Zeljko Joksimovic.

Următoarele în TOP 10 ar fi  Italia,  Marea Britanie, România, Ucraina, Spania, Irlanda şi Danemarca.Mai puţin optimiste sunt noutăţile pentru Republica Moldova. Casele de pariuri l-au clasat pe Pasha Parfeni la coada topului, pe locul 20.

Este de menţionat faptul că în ultimii  ani, ţara  câştigătoare a Eurovisionului a intrat în concurs printre ultimii. În 2011, Azerbaijanul a intrat a 19-a în concurs, în 2010, Germania a fost a 22-a, în 2009 Norvegia a intrat de pe poziţia 20, iar în 2008 Rusia a fost a 24-a ţară intrată în concurs.

În acest sens, poziţia interpretului nostru este favorabilă. Pasha Parfeni va intra în concurs ultimul, cu numărul 26.

Click pe poză pentru mărimea întreagă.

      Articole recomandate