Vănzări record pentru Coca-Cola în Republica Moldova

Coca-Cola Hellenic, unul din cei mai mare jucător pe piaţa locală a băuturilor, a înregistrat anul trecut o creştere de 15% a volumelor de vânzări.

Astfel, anul trecut volumul vănzărilor Coca-Cola în Republica Moldova au fost de 5,5 milioane de navete, în creştere cu 0,7 milioane de navete faţă de anul 2010, arată raportul anual al companiei Coca-Cola Hellenic.
Chiar dacă sunt în creştere semnificativă, vânzările grupului Coca-Cola Hellenic în Republica Moldova sunt cele mai mici în 28 de state din regiune, unde este prezentă compania.

Coca-Cola Hellenic, al doilea mare îmbuteliator de produse Coca-Cola la nivel mondial, deţine în ţara noastră o fabrică la Chişinău, pe care a inaugurată-o în luna mai 2011, după o investiţie de 7 milioane de euro.
Noua linie de producere a celebrei „licori” are o capacitate de 12 mii sticle pe oră, fiind cea mai mare din Republica Moldova.

Mihai Marinescu, manager general Coca-Cola Moldova, a precizat că investiţiile vor continua, iar la producerea cunoscutei băuturi se va utiliza zahăr moldovenesc.

      Articole recomandate