Un film realizat de basarabeanul Iura Luncașu face furori în România. 14 mii de spectatori într-un singur weekend (Video)

Filmul „Minte-mă frumos”, de Iura Luncaşu (născut în Dubăsarii Vechi, raionul Criuleni), o producţie MediaPro Pictures, a avut încasări record la premiera în cinematografele româneşti, din weekend – 229.000 de lei şi 14.011 spectatori, anunță Mediafax.

Lansat simultan în 31 de cinematografe din 19 oraşe din ţară, filmul „Minte-mă frumos” este o producţie MediaPro Pictures, regizată de Iura Luncaşu, după un scenariu de Adrian Lustig, cu Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian, Antoaneta Zaharia şi Loredana Groza în rolurile principale. Producătorul filmului este Ducu Ion.

„Minte-mă frumos” spune povestea a doi tipi simpatici din Bucureşti, care duc o viaţă cât se poate de neobişnuită: Dani (Andi Vasluianu) este part-time furnizor de servicii IT şi part-time gigolo, iar Toni (Marius Damian) este full-time… hacker iscusit care îşi înşeală partenerul de viaţă – computerul – cu o tipă cunoscută pe internet, Oana (Antoaneta Zaharia). Dana (Diana Dumitrescu) şi Oana, ucenice cofetare şi colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite.

Dana, tipa senzuală, suceşte capetele bărbaţilor oriunde apare, pe când Oana iubeşte foarte mult prăjiturile, de unde şi formele mai rotunjoare. Şi cum era de aşteptat, când discuţiile lungi pe chat nu pot rămâne veşnic virtuale, Toni şi Oana îşi dau întâlnire faţă-n faţă. Dar există o problemă majoră: Toni nu seamănă deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la întâlnire în locul lui. Dar oare la întâlnire se prezinta chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos?

      Articole recomandate