A câștigat la loto 30 de milioane de dolari după ce a fost părăsit de iubită

Cu câteva zile în urmă, Sandeep Singh era un simplu american ce avea două locuri de muncă pentru a-și plăti facturile și sprijini familia. Recent a fost părăsit și de prietena lui, dar, la 22 de ani, „Sunny”, cum a fost poreclit, se poate consola cu un bilet de loterie câștigător în valoare de 30,500,000 de dolari.

Mama mea are nevoie de ajutor și familia mea are într-adevăr nevoie de acești bani, de aceea Dumnezeu ne-a ajutat cu siguranță la momentul potrivit„, a declarat Singh la o conferință de presă pentru a accepta cecul câștigător. Într-adevăr, americanul nu va mai trebui să își facă niciodată griji în privința banilor și se va putea bucura din plin de viață.

Când a fost întrebat dacă are copii, soție sau prietenă, Singh a menționat că tocmai a fost părăsit. „Mi-a dat papucii, dar acum, nu sunt foarte îngrijorat în privința aceasta”,  a declarat Singh provocând râsete din audiență. „La început am avut inima frântă, însă acum am trecut pe asta.” Când a fost întrebat dacă crede că fosta lui prietenă îl va suna înapoi, Singh a declarat: „Nu contează. Sper că nu.”

Pe parcursul conferinței de presă, Singh a recunoscut că se simte „copleșit”, luând în continuu respirații adânci în timp ce răspundea la întrebările reporterilor. Cu toate acestea, el și-a povestit povestea emoționantă despre cum a început să lucreze la două locuri de muncă începând cu vârsta de 14 ani pentru a-și ajuta mama și sora să-și plătească facturile după ce tatăl său a murit. „Îmi voi ajuta mama cu ipoteca, sora, dar voi dona și comunității. În afară de aceasta, nu am alte planuri mai exacte” a declarat Singh în legătură cu planurile lui pe viitor.

Singh a câștigat inițial 4 dolari pe un bilet răzuibil de loterie, iar cu acești bani a cumpărat alte bilete pentru loteria Mega Millions. El a decis să ia direct întreaga sumă care va fi egală cu aproximativ 16,1 milioane de dolari după impozitare. „Eram în camera surorii mele așteptând numerele de la loto pe calculator„, a declarat Signh despre cum a aflat că a câștigat. „N-am știut ce să fac. Am scăpat biletul din mână.”

Barbatul și-a anunțat deja șefii de la ambele slujbe că intenționează ă își dea demisia și că ar face bine să îi găsească un înlocuitor.

      Articole recomandate