Te-ai întrebat vreodată cum e să pluteşti pe nori? Vezi cel mai tare loc de joacă pentru adulţi (Foto)

 Milano

Dacă v-aţi întrebat vreodată cum este să calci pe nori, atunci trebuie să vizitaţi locul de joacă pentru adulţi imaginat de de artistul Tomas Saracenco.

Locul de joaca pentru adulti (1)

Artistul argentinian Tomás Saraceno şi-a intitulat expoziţia „On Space Time Foam” şi invită orice doritor să experimenteze o senzaţie unică, cea care dă impresia că putem învinge legile gravitaţiei.

Locul de joaca pentru adulti (2)

Ideea argentinianului este grozavă, cu atât mai mult cu cât spațiul expozițional se schimbă în funcție de cât de mulți oameni își iau inima în dinți pentru a păși pe folia subțire.

Locul de joaca pentru adulti (3)

Iar dacă ați fost vreodată în vreun castel gonflabil atunci știți exact ce distractiv poate fii, cu atât mai mult cu cât aveți și parteneri de joacă la nivelurile inferioare.

On Space Time Foam

Dincolo de caracterul ludic al expoziției, prin acest format Tomas Saraceno a vrut să-și pună încă o dată propria viziune asupra arhitecturii. Aceea că arhitectura nu trebuie să îngrădească ci să ne pună să interacționăm pentru a elimina barierele care ne separă de multe ori – fie ele de natură materială sau nu.

Locul de joaca pentru adulti (4)

Dacă ar fi să-ți alegi unde să-ți antrenezi talentul acrobatic atunci cu siguranță ai vrea undeva la înălțime, pentru că de la etajul trei se vede cel mai bine dimensiunea expoziției.

Locul de joaca pentru adulti (5)

Însă, atenție! Nu toată lumea este primită la zbenghuială! Dacă vrei să mergi pe aer nu trebuie să ai probleme cu spatele, afecțiuni respiratorii sau frică de înălțime. De asemenea trebuie să ai peste 18 ani și să nu fii prea solid (maxim 100 de kilograme).

Locul de joaca pentru adulti (6)

Acestea fiind zise ultimul lucru pe care trebuie să-l asigurați este un bilet spre Milano până pe 13 februarie, când este ultima zi de expoziție/zbenghuială.Pentru mai multe detalii, vizitaţi HangarBicocca.

Locul de joaca pentru adulti (8)

Locul de joaca pentru adulti (9)

Locul de joaca pentru adulti (10)

Locul de joaca pentru adulti (11)

      Articole recomandate