Un model din România şi luat o găină drept animal de companie (Video)

Mihai Albu, designerul de pantofi, este exasperat de animalul de companie al soţiei sale, Iulia. Aceasta şi-a cumpărat o găină pe care o poartă peste tot cu ea. Iulia Albu şi-a luat o găină neagră rasa “Chateau Lou Lou de la Fraise”. Merge cu ea peste tot, i-a luat scutece de 10 $ din SUA şi o duce la cursuri căci modista este studentă.De când Iulia şi-a cumpărat pasărea, soţul a fost ironizat cât pentru o viaţă întreagă.

De când şi-a luat găina neagră, Iulia Albu o cară după ea peste tot, chiar şi la facultate, acolo unde are cursuri zilnice. O dată ajunsă în clasă, o aşează pe genunchi, iar găina stă cuminte şi nu-şi deranjează stăpâna, scriu cei de la Click,citat de rtv.net.

Găina este îngrijită, are extensii de pene şi poartă scutece ca să nu-şi facă nevoile în locuri publice şi să-şi facă stăpâna de ruşine.

De când cu înaripata nevesti-mii, am început să învăţ să fiu mai calm şi mai detaşat, la început m-am revoltat, m-am consumat, am încercat să iau poziţie şi acasă, şi pe Facebook. Acum doar mă distrez şi mă minunez de toate de câte am parte şi acasă, şi în media, şi pe Facebook! Mi-am luat la «bobârnace» cât pentru o viaţă întreagă„, a scris designerul pe contul lui de socializare.

      Articole recomandate