Un site brazilian vinde profiluri de iubite „false”, pentru Facebook

site

Reţeaua socială Facebook s-a deteriorat, ca scenă virtuală a întâlnirilor amoroase. Relaţiile şi despărţirile sunt de interes public, primele întâlniri şi-au pierdut nota de mister, iar o relaţie stabilă poate să fie chiar ameninţată de flirturile pe wall. Un site brazilian vine cu o soluţie nebunească, scrie click.ro.

Potrivit ABC News, pentru 39$ NamoroFake.com.br va crea, pentru clienţi, profiluri ale iubitelor false, cu tot cu like, comentarii şi cu actualizarea secţiunii „relationship status”.

Pentru 19$, un bărbat se poate alege cu o „fostă iubită falsă”. „Impresionează-ţi prietenii” scrie site-ul. „Câştigă încredere în tine”, este un alt mesaj.

Site-ul invocă o serie de motive pentru care un bărbat ar putea să cumpere un profil de iubită „falsă”, însă, printre acestea nu se numără şi motivul disperării pure: „Uneori să ai o prietenă falsă pe internet te poate ajuta să fii mai încrezător, când vine vorba despre femei, sporindu-ţi respectul de sine”.

Uneori poţi închiria o prietenă virtuală pentru a face geloasă o fostă iubită. După o despărţire, un bărbat poate arăta celorlalţi că deja s-a implicat într-o nouă relaţie şi că se simte foarte bine. O modalitate prin care ar putea face asta este să achiziţioneze un profil de prietenă falsă, pentru a păstra aparenţele”.

Poate că familia face presiuni asupra ta să îţi găseşti o iubită şi ai nevoie de un mod în care poţi să îi faci pe cei care te stresează să te lase în pace”.

Site-ul invită femeile dornice să trimită poze cu ele, pentru crearea profilului fals, acestea primind 50% din profit. Creatorii site-ului spun că plănuiesc şi varianta pentru femei: „iubitul fals”.

      Articole recomandate