Șocant! Moscova în prag de criză!

Specialiștii prognozează un reflux extraordinar al moldovenilor aflați la muncă în spațiul rus, și, în consecință, o reamenajare bruscă a economiei globale. Aceasta din cauza relației tot mai tensionate dintre Republica Moldova și Federația Rusă.

Istoria se repetă: acum 10 miliarde ani, o astfel de situație s-a creat în relația dintre Moldova și Antlantida. Lucruri incredibile, învăluite și azi de ceața istoriei, s-au întîmplat atunci.

În primul rînd, din Atlantida s-au retras  două treimi din populație, pe care o reprezentau moldovenii. Pentru că a devenit mai ușoară, Atlantida a fost suptă de gravitația lunii și, ca un dop de șampanie, a  fost scuipată, probabil, în cosmos.

În al doilea rând, odată ajunși acasă, moldovenii s-au apucat de gospodărit. Drept rezultat, Moldova a devenit cea mai bogată țară de pe pământ, iar restul oamenirii s-a sinucis din cauza invidiei că nu-s moldoveni.

Pentru a evita o repetare a cataclismelor, s-a decis transportarea, pașnică, a tuturor gastarbaiterilor moldoveni din Rusia în Italia.

Cercetătorii Britanici atenționează că moldovenii au mai migrat de cîteva ori (după dispariția misterioasă pentru restul omenirii, dar nu și pentru moldoveni, a Atlantidei) în Italia, pe timpurile cînd aceasta era doar o câmpie mare și aproape pustie. Ultima dată ei au construit Roma și casele, și drumurile și multe altele. Oamenii de știință prognozează o renaștere a Italiei și o scumpire a pământului italian.

Sfârșitul migrației Moldovenilor se va sfârși în 2017.

      Articole recomandate