Scuipând în alt suflet, urmărește vântul. Totul se întoarce ca un bumerang. Ține minte asta

O să fiu atât de scurt, cât să reușești să te întorci în viața reală și să schimbi lucrurile.

Dacă azi ai decis să-ți bați joc de cineva, mâine sau în oricare altă zi va veni și rândul tău. Vei suferi pentru un om drag care îți va da papucii. Și știi de ce? Pentru că totul se întoarce.

Dacă azi zâmbești sarcastic privind cum omul tău te imploră să vă dați încă o șansă, iar tu pleci indiferent, crede că și tu vei păți așa ceva. Te vei îndrăgosti nebunește de cineva, el va greși, dar tu oricum îl vei ruga să rămână, pentru că îți va păsa. Vei suferi când vei găsi doar un bilet de adio. Și știi de ce? Pentru că totul se întoarce.

Dacă azi crezi că poți scuipa în sufletul cuiva, dacă crezi că poți răni un om cu vorbele, cu faptele, cu atitudinea, dacă crezi că procedezi corect distrugând viitorul cuiva, într-o zi cineva ți-o va întoarce înzecit. Îți va scuipa în suflet când lumea îți va fi mai dragă și vei vedea atunci cum e să ai o viață distrusă. Și știi dece/ Pentru că totul se întoarce. Tot ce faci tu se întoarce. Tot ce spui, simți, trăiești, iubești. Chiar și felul în care lași pe cineva.

Scuipând în alt suflet, urmărește vântul. Totul se întoarce ca un bumerang. Ține minte asta. – citat cu autor anonim.

Sursa

      Articole recomandate