Scrisoarea emoționantă a lui Brad Pitt: “Secretul dragostei adevărate…”

Soția mea s-a îmbolnăvit. Era mereu îngrijorată din cauza problemelor de la locul de muncă, din viața personală, eșecurile ei și problemele cu copiii.

A pierdut aproximativ 14 kilograme și cântărea doar 41 de kilograme la cei 35 de ani. Era foarte slabă și plângea în mod constant. Nu era o femeie fericită. Suferea de dureri constante de cap, inimă, dureri în zona spatelui și coastelor.

Dormea rău, adormea doar spre dimineață și obosea repede în timpul zilei. Relația noastră era pe punctul de a se încheia.

Frumusețea a părăsit-o. Avea ochii umflați și nu mai avea grijă de ea. A refuzat să mai facă filme și refuza fiecare rol.

Mi-am pierdut speranța și credeam că în scurt timp vom divorța…

Dar apoi m-am decis să acționez.

La urma urmei, am cea frumoasă femeie din univers.

Mai mult de jumătate dintre bărbații și femeile de pe pământ o privesc ca pe un idol și doar eu sunt cel care are voie să doarmă lângă ea și să o îmbrățișeze.

Am început să o alint cu flori, săruturi și complimente. O surprindeam și o bucuram în fiecare minut. Îi ofeream o mulțime de cadouri și trăiam doar pentru ea, iar în public vorbeam doar despre ea. Legam toate temele cu ea. O lăudam în prezența ei și în fața prietenilor.

Nu o veți crede, dar înflorea. A devenit chiar mai bună decât înainte. A adăugat în greutate, nu își mai făcea griji și mă iubea chiar mai mult decât înainte. Niciodată nu am crezut că va fi în stare să mă iubească atât de mult. În acel moment am realizat un lucru:

Femeia – este reflexia bărbatului de lângă ea.” – Brat Pitt

Sursa: devorbacutine.eu

      Articole recomandate