S-a inventat leacul împotriva mahmurelii!

Un anestezist din Las Vegas a dat lovitura! A inventat leacul împotriva mahmurelii, de care scapi în aproximativ 45 de minute.

După o noapte de chef stropit din belşug cu alcool, dimineaţa ai da sau ai face orice ca să scapi de mahmureală. Şi dacă s-ar putea cât mai repede… ar fi perfect, aşa că preţul plătit nici măcar nu ar fi prea mare: 150 de dolari!

Ei bine, doctorul anestezist Jason Burke se pare că a găsit „formula magică” şi, maimult, a găsit şi o metodă originală de a o aplica: pe lângă vizita specialiştilor la domiciliu, este disponibilă (în Las Vegas) şi varianta mobilă – îţi faci programare telefonic sau pe site şi un autobuz, numit sugestiv „Hangover heaven” („Raiul mahmurelii”), vine şi te ridică de la locul convenit.

La bordul autobuzului, „suferinzilor” le este oferit un cocktail creat de el, din vitamine, medicamente şi aminoacizi, care ar elimina toate toxinele din corp. Doctorul spune că respectivul cocktail, aprobat de Administraţia pentru Alimente şi Medicamente din SUA (FDA), vindecă 90% dintre cazurile de mahmureală în doar 45 de minute!

„Când te urci în autobuz, medicul de la bord te consultă, îţi află istoricul medical şi analizează gradul de severitate legat de mahmureală. Apoi, îţi va aplica un tratament intravenos. Pacienţii testaţi până acum spun că nu doare deloc”susţine dr. Burke.

      Articole recomandate