Galerie Foto: Cum arată cea mai scumpă cameră de hotel din lume

Publicaţia Business Insider a realizat o galerie foto cu cea mai scumpă cameră de hotel din lume.

O noapte în apartamentul regal din hotelul Burj Al-Arab, Dubai, costă cel puţin 2 000 de dolari. Cei de la Business Insider spun că este un preţ bun, dacă ar fi să ţinem cont de faptul că în urmă cu câţiva ani, la deschiderea hotelului şi înaintea crizei economice, o noapte aici costa până la 27 000 de dolari.

Accesul către apartamentul de 780 de metri pătraţi se face cu un lift privat.

În apartament se află şi un cinema privat.

Tot aici se găseşte şi o bibliotecă privată.

Scara din interiorul apartamentului este din aur şi marmură.

Fiecare dormitor are o baie din marmură cu spa şi cabină de duş.

Interiorul băii este tapetat cu accesorii de porţelan. Lângă spa găseşti produse pentru igiena corporală şi parfumuri ale renumitei firme Hermes 24Faubourg.

În apartament există şi un dormitor secundar.

În dormitorul principal există un pat rotativ cu baldachin.

Poţi servi cina în privat, asta în cazul în care nu doreşti să mergi într-unul dintre cele şapte restaurante de top din incinta hotelului.

În preţul închirierii apartamentului este inclusă şi o plimbare cu o limuzină Rolls Royce. Poţi opta şi pentru o plimbare cu elicopterul, dar pentru asta va trebui să plăteşti separat.

Burj Al-Arab este un hotel de lux din Dubai, fiind singurul de şapte stele din lume. Hotelul, proiectat de arhitectul britanic Tom Wright, a fost inaugurat în 1999 şi are o înălţime de 321 de metri, fiind cea mai înaltă clădire din lume folosită exclusiv ca hotel.

 

      Articole recomandate