Recomandări GQ: Ce cadouri îşi doreşte iubita ta

Cauţi disperat cadouri pentru iubita ta? GQ îţi propune câteva sugestii pe care le-ar putea aprecia. Restul mulţumirii ei depinde de tine. Ideea că femeile sunt greu de mulţumit este falsă, chiar dacă te pierzi printre raioanele magazinului în apropierea fiecărei sărbători care impune cadouri. Iar aceste cadouri par a te chinui mai rău decât să îi promiţi iubitei tale luna de pe cer.

Brăţări sau orice „gablonţ” care străluceşte

Dacă te gândeai că doar diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete, te-ai cam înşelat. Ele se dau în vânt după orice accesoriu atent realizat, eventual personalizat. Dacă e hand-made, cu atât mai bine. Îi vei demonstra că îţi pasă de ce îşi doreşte cu adevărat şi nu vrei să scapi cu orice bucată de argint cumpărată dintr-un magazin demodat.

Nimeni nu refuză o ciocolată bună

Dacă ai dubii că prietena ta nu îşi găseşte fericirea alături de tine, încearcă să combaţi cu serotonină, care se găseşte din plin în ciocolată. Glumim, evident. Ştii şi tu că nu te poţi purta un an întreg urât şi apoi să îi pui sub brad câteva kilograme de ciocolată, aşteptând efectele serotoninei. Dar merită să încerci să o impresionezi cu o ciocolată rară, precum Good & Evil, un amestec peruan cu tradiţie. După cum îi spune numele, există două părţi, una bună şi una rea. Cea bună este că se va înveseli, cea rea că s-ar putea să fie nevoie să îi cumperi şi haine cu un număr mai mare dacă îi place prea mult acest tip de ciocolată.

O excursie cu răsfăţ la spa

Cel mai probabil că prietena ta nu va refuza o excursie într-un loc în care poate merge în voie la spa. Fie că o duci într-un loc unde este la frig de frig ca în Moldova, fie că preferă locuri calde, răsfăţul la saună, masaj şi alte tratamente este întotdeauna o idee bună. Poţi alege dintr-un numar relativ mare de SPA saloane aici.

Lenjerie sexy

Este, în sfârşit, un cadou de care te vei bucura şi tu, aşa că ai toate motivele să îţi dai silinţa şi să găseşti o lenjerie cu adevărat potrivită. Ai grijă, totuşi, nu vrei să o faci să se simtă ca un star de filme porno ieftine, aşa că trebuie să te gândeşti şi la gusturile ei.

Colegii de la sby.ro au impartit ideile pentru cadouri in functie de bugetul de care dispui:

Buget mic:
*       gablonturi (bratara/colier/cercei, si orice alt fel de prostioare gen Meli-Melo)
*       un set de produse ptr baie (spuma de baie, lotiune de corp, saruri de baie)
*       produse mici marochinarie (portofel, manusi, curea)
*       un animalut de plus si o cutie de bomboane
*       un set de lenjerie
*       un set manichiura
*       ornamente de Craciun ptr casa sau pentru brad
*       carti (de citit, nu de joc, evident)

Buget mediu:
*       o bijuterie din aur (un inel, o pereche de cercei)
*       o bluzita / un pulovaras
*       o rama foto
*       un voucher la un salon de cosmetica/ coafura
*       un voucher la Mall
*       o trusa de farduri
*       un parfum

Buget mare:
*       o bijuterie cu diamante
*       un ceas
*       un telefon
*       o geanta
*       o excursie

 

si 2 idei care ne-au atras atentia vin de la fetele egirl.ro:

1. Excursie intr-un loc exotic
Fiecare dintre noi femeile am suspinat la un moment dat cand personajul principal al filmului o suna pe ea, aleasa lui, si ii zicea sa se uite pe geam, unde el ii face cu mana dintr-o limuzina, limuzina ce avea sa ii duca la scara unui avion!

2. Cerere in casatorie
Poate parea banal, dar fiecare dintre femei, din frageda adolescenta, a visat macar o data sa fie ceruta in casatorie in atmosfera magica a Craciunului!

      Articole recomandate