Cel mai psihopat şofer pe care l-ai văzut vreodată în trafic (Video)

Ruşii ne-au obişnuit cu „isprăvile” din trafic, dar cel mai psihopat şofer care a fost „prins” pe camerele de luat vederi vine din Australia.

Probabil şicanat de şoferul vehiculului care avea montată camera, acesta a ţinut să îşi găsească dreptatea pe cont propriu. Ce a urmat este de domeniul fantasticului şi a oripilat opinia publică de pretutindeni.

Preţ de mai bine de 7 minute, „psycho driver-ul„, aşa cum a fost el denumit de presa de la Antipozi, şi-a urmărit „victima”, acroşându-i maşina în repetate rânduri. Într-un final, nebunul a sărit pe capota celuilalt conducător auto şi i-a spart parbrizul.

Din fericire, şoferul atacat şi-a păstrat luciditatea, deşi în astfel de cazuri este foarte greu să rămâi stăpân pe situaţie şi a evitat un accident; în mai multe rânduri acesta a fost obligat să o ia pe contrasens şi să efectueze manevre riscante pentru a scăpa din „cursa groazei„.

Deşi a apelat încă de la început poliţia, oamenii legii nu i-au dat de urmă suspectului. Odată imaginile devenind publice, scandalagiu a anunţat, însă, că se va preda.

      Articole recomandate