Pentru ca visurile să devină realitate, gândurile trebuie să devină fapte. Așa e și în dragoste

Nu e neapărat să iubești orbește pe cineva. Nu e neapărat să alergi după el, să insiști, să implori și apoi să reproșezi. Dar neapărat e să demonstrezi sentimentele tale, să fii alături și să iubești sincer. Asta contează mai mult decât să vorbești mult și să nu faci nimic. Asta până la urmă îți va aduce omul potrivit alături.

Ca să ai, trebuie să acționezi. Ca să oferi încredere, trebuie să demonstrezi. Ca să păstrezi alături, trebuie să faci ceva. Întotdeauna bărbații mai îndrăzneți, mai siguri pe ei, mai plini de încredere au avut succes la femei. Pentru că ei și-au pus de la bun început scopul să cucerească și apoi să păstreze și nu invers, să păstreze un minut prin vorbe dulci și apoi să dezamăgească. Trebuie să știi pe care femeie vrei, să o cucerești și apoi să poți să convingi în fiecare zi că alegerea ei a fost cea mai corectă.

Nu cuvintele fac diferența. Cuvintele sunt doar o punte de legătură între fapte și emoții. Însă pentru a exista emoții sincere, trebuie să fie și fapte pe măsură. Nu cucerești o femeie dându-i din ochi. Atunci sau tu ești un afemeiat, sau ea nu e femeie bună. Întotdeauna faptele au demonstrat unei femei că bărbatul de alături e cel mai potrivit. Întotdeauna visurile s-au realizat acționând. Fie că visul ăsta e să o ții de mână la bătrânețe sau să întâmpini cu ea diminețile. Așa că, indiferent de orice, treci de la vorbe la fapte și atunci vei avea tot ce îți dorești.

      Articole recomandate