Calități ale femeilor, irezistibile pentru bărbați!

Bărbaţii inteligenţi nu sunt atraşi doar de frumuseţea unei femei. Iar o femeie frumoasă şi inteligentă are mai multe calităţi pe care bărbaţii le găsesc irezistibile.

Feminină şi vulnerabilă

Sexul puternic tinde să acorde atenţie feminităţii, femeilor care par lipsite de ajutor, care lasă un bărbat să se simtă bărbat. Pentru el este important să câştige afecţiunea unei femei, să aibă grijă de ea, răspunzând “strigătului” său de ajutor; astfel se simte el puternic. Dar este important ca femeia să nu forţeze nota – o vulnerabilitate exagerată, aranjată, scoate din sărite bărbaţii.

Încrederea în sine

Dacă o femeie crede cu convingere că este irezistibilă, celelalte trebuie să intre în concurenţă cu ea. O femeie sigură pe sine are şanse mai mari să devină populară pentru sexul opus decât o femeie frumoasă care toată ziua îşi scoate oglinda din poşetă şi verifică dacă machiajul e în regulă. O femeie sigură nu spune şi nu face niciodată ceva în public care să o prezinte negativ.

Bunătatea

O inimă bună, înţelegătoare şi iertătoare – cine n-ar aprecia aşa ceva? Bunătatea distinge o femeie cu adevărat frumoasă de una drăguţă, dar fără suflet. Să fie capabilă să vadă binele în orice situaţie, să privească lumea cu ochi buni, să iubească şi să empatizeze – acestea sunt calităţi care fac atractivă o femeie, indiferent cum arată.

Un zâmbet irezistibil

Femeile care zâmbesc, cu simţul umorului, sunt mai atractive decât cele care au un aer rece, distant. Un zâmbet nu este doar un indiciu al unei persoane plăcute, ci transmite energie şi vitalitate. În ochii zâmbitori ai unei femei frumoase un bărbat poate citi promisiunea fericirii şi a plăcerii.

via

      Articole recomandate