Cel mai important este să crezi. Dacă crezi, atunci toate visurile se vor realiza și va fi bine, chiar mai bine decât gândești

Dacă tu nu crezi în visurile tale, atunci cine să o facă? Vecinul? Vânzătorul de la intersecție? Poștașul? Ei au visurile și regretele lor, de ce să mai înțeleagă și pe ale tale? Dacă tu nu ești sigur pe tine, cine să fie? Toate deciziile, gândurile și dorințele tale te reprezintă. Cum te reprezintă și sentimentul de încredere sau de lașitate. Trebuie să crezi în tine ca să reușești.

Cel mai important este să reușești să treci de bârfele altora. De pretențiile lor personale și de păreri provizorii. Cel mai important este să ai propria părere și propriile soluții. În viață, în dragoste, oriunde. Important e să crezi că visurile și planurile tale sunt importante și apoi să le realizezi. Important e să nu te lași dus de val. Crede și apoi acționează.

Nu te lăsa influențat. Nu te lăsa învins. Dacă iubești, crede că veți fi împreună și apoi cucerește-o. Dacă vrei ceva, crede că vei obține și apoi lucrează la asta. Crede cu putere în ambițiile și dorințele tale ascunse. Crede că și alții au crezut la fel și au reușit. Crede că numai muncind la visurile tale le vei împlini. Fii tu. Fii mereu sicner cu tine și cu cei din jur. Ai curajul să treci mai departe, să lupți, să demonstrezi. Crede în lumea ta. Crede în dragostea ta. CREDE!

Cel mai important este să crezi. Dacă crezi, atunci toate visurile se vor realiza și va fi bine, chiar mai bine decât gândești. 

      Articole recomandate