O pensionară a fost anunțată ca va primi o moștenire de 10 mil. de lire. A urmat coșmarul vieții ei

Femeia, in varsta de 75 de ani, a primit o scrisoare in luna martie, in care era anuntata ca va primi o mostenire in valoare de 10 milioane de lire sterline, banii fiind depusi la o banca din Hong Kong.

Insa, pentru a primi uriasa suma, ea trebuia sa deschida un cont separat, in care sa transfere niste bani. Ulterior, ea a inceput sa primeasca multe telefoane, de la “directorii bancii”, care ii cereau sa mai achite diferite taxe.

In total, femeia si-a cheltuit agoniseala de-o viata, adica 400.000 de lire sterline, fiind asigurata, de fiecare data cand platea, ca este ultima taxa pe care o achita si ca mostenirea ii va fi trimisa.

Cand politistii au fost anuntati era prea tarziu pentru batrana, fiind practic imposibil ca banii sa mai fie recuperati sau infractorii prinsi. Mai multe femei in varsta din Marea Britanie au fost vizate de acest sistem de frauda. “Infractorii sunt foarte credibili, sunt politicosi, amabili, stiu sa vorbeasca si batranii ajung sa-i creada”,declara Susan Carter, de la Fundatia Age.

Oamenii sunt sfatuiti sa nu raspunda la aceste mesaje si sa nu ofere detalii personale.

      Articole recomandate