O britanică şi-a numit copilul după mașina în care a născut

zafira

O femeie din Marea Britanie a ales un nume inedit pentru fetiţa ei, după ce a fost obligată să nască pe bancheta din sptate a maşinii, în timp ce soţul conducea spre spital. Astfel, copilul a fost numit Zafira, după Vauxhall Zafira, maşina pe care familia o deţine, scrie rtv.net.

Corin Stokes, o femeie de 31 de ani din Marea Britanie a dat naştere unui bebeluş pe bancheta din spate a unei maşini, în timp ce se îndrepta spre spital, potrivit Daily Mail.

Pentru a-şi aminti ineditul eveniment, familia a decis s-a decis să îi pună copilului numele de Lyla May Zafira Stokes. Naşterea inedită a avut loc în oraşul Cambridge, în cursul zilei de sâmbătă dimineaţa. Mama a ales numele de Zafira, după ce fetiţa s-a născut într-o maşină Vauxhall Zafira, echivalentul britanic al Opel Zafira.

Nu te aştepţi ca astfel de lucruri să se întâmple. Dar ştiam că ea nu va aştepta mult mai ales că şi restul copiilor mei s-au născut mai devreme. A fost un şoc pentru soţul meu când m-a văzut că aveam un copil în braţe. Nu mi-a fost frică. Am sunat înainte la spital deoarece totul se întâmpla în mijlocul nopţii„, a declarat femeia.

Bebeluşul este sănătos şi se află acasă alături de cei doi fraţi ai săi. Corin a adăugat că naşterea ei va fi o poveste bună de spus atunci când copilul va creşte.

      Articole recomandate