Prestaţia basarabenilor în finala de la „Românii au talent” (Galerie Video)

moldoveni-romanii-au-talentCei trei moldoveni care au participat ieri seara în finala concursului „Românii au talent” – acordeonistul Ghenadie Rotari, dansatorul Mircea Palamari şi pictoriţa Ana Munteanu au avut o prestaţie de excepţie.

Ghenadie Rotari a impresionat juriul cu abilităţile sale deosebite de a cânta la acordeon. Tânărul a încântat publicul cu piese tematice ale unor filme celebre. Acesta a fost aplaudat de juriu în picioare. Anterior, tânărul a fost comparat de Andi Moisescu cu celebrul acordeonist Richard Galliano, scrie moldova.org

Cea de-a doua concurentă din Republica Moldova intrată în finală, Ana Munteanu, a încântat publicul şi membrii juriului cu o nouă poveste pe nisip, de astă dată cu tentă folclorică. Tânăra a folosit nisip colorat în fianl pentru a crea un tricolor. Juriul a adus doar cuvinte de laudă pictoriţei.

Dansatorul Mircea Palamari a energizat publicul cu un show deosebit. Acesta a impresionat datorită mişcărilor plastice. Surpriza a fost atunci când Mircea a folosit o parte din cea mai nouă piesă a Andrei, „Inevitabil va fi bine“.

Învingător în concurs a ieşit românul Bruno Icobăţ. Acesta a luat marele premiu în valoare de 120 mii de euro.

      Articole recomandate