Bruno Icobeţ a cîştigat Finala „Românii au Talent” (Video)

974x468Bruno Icobeţ este marele câştigător al finalei celei de-a treia ediţii a emisiunii „Românii au talent”, care a fost difuzată vineri seară în direct la Pro TV, el câştigând şi marele premiu de 120.000 de euro, după ce a încântat juriul şi publicul cu numărul realizat alături de cei trei câini ai săi.

În marea finală a ediţiei a treia a emisiunii, acesta a prezentat un număr dificil de dresură canină, fără comenzi vocale, ci doar vizuale, iar la final cei trei juraţi, Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre, s-au ridicat în picioare şi şi-au exprimat admiraţia faţă de talentul lui Bruno Icobeţ, în vârstă de 50 de ani, de profesie consultant IT. De altfel, Mihai Petre a spus că şi-ar dori ca Icobeţ să fie câştigătorul finalei „Românii au talent”. „Până în momentul ăsta, e momentul meu preferat. Sper să câştigi competiţia. Sper să te voteze lumea”, a spus Mihai Petre, admirând în acelaşi timp extraordinara capacitate de comunicare a lui Icobeţ cu câinii săi.

Pe următoarele două locuri în finala „Românii au talent” de vineri seară s-au situat, în ordine, mentalistul Vlad Grigorescu, cu ale sale numere de magie, şi ventrilocul Eduard Andrei Sandu, care a venit însoţit de cele două personaje ale sale, Romeo şi nea Alecu.

În finala celei de-a treia ediţii „Românii au talent” au luptat şi Gabriela Artene, o doamnă cu o voce de aur, moldoveanul Rotari Ghenadie şi al său acordeon, corul Fiat Lux, Diana Căldăraru, fetiţa a cărei voce a vrăjit publicul încă de la primele note ale piesei „Imagine”, dansatorii de la WhoGonStopUs, Ana Munteanu, artista din Moldova care desenează poveşti de dragoste pe nisip, cuplul de dansatori sportivi Andra Păcurar şi Alexandru Miculescu, dansatoarea de step Camelia Duţă, Bogdan Oltean şi ale sale picturi cu glitter, membrii formaţiei Classic Beat Orchestra,basarabeanul  Mircea Palamari şi ale sale mişcări robotice şi trupa Florea, acrobaţii care îţi taie respiraţia cu numerele lor.

      Articole recomandate