Moldovenii fac senzație la show-ul „Românii au talent“ (Video)

1

Moldovenii continuă să impresioneze prin talent și creativitate la show-ul de talente din România! Ai noștri au ridicat sala în picioare, iar cei nouă tineri cu voci de excepţie, membri ai grupului Brio Sonores, au fost îndelung aclamaţi atât de public, cât şi de membrii juriului, calificându-se direct în semifinală.

Băieţii au cântat „O sole mio“ şi şi-au făcut apariţia cu câte un trandafir în mână pentru Andra. „Ne-au ucis. Sper să ne revenim până la următoarea etapă“, a spus Andi Moisescu. „Am un sentiment foarte bun în ceea ce vă priveşte. Aveţi toate calităţile necesare ca să câştigaţi aceasta competiţie”, a adăugat Mihai Petre.

În urma prestaţiei lor, aceştia au obţinut biletul verde care le oferă un loc în semifinale. „Abia aşteptâm să mergem la Bucureşti. Muncim mult şi vedem că ceea ce facem este apreciat“, au comentat băieţii de la Brio Sonores după aflarea rezultatelor.

 Alexandra Sivarenco are şase ani, dar s-a mişcat pe scenă ca o adevărată balerină, cucerind publicul şi juriul. Andi Moisescu a fost uimit de faptul că în numai doi ani, micuţa balerină a reuşit să execute asemenea figuri. Alexandra face balet de la patru ani şi dacă ar câştiga premiul cel mare le-ar cumpara parinţilor ei o maşina să o ducă mai uşor la lecţiile de dans.

Am venit aici pentru că mi-a plăcut foarte tare de Andra. Am puţine emoţii, dar nu mă las bătută!„, şi-a făcut curaj balerina, înainte de a păşi pe scenă. „Eşti foarte frumoasă. Îmi place foarte mult de tine. Ai nişte gropiţe foarte frumoase! Arăţi ca o păpuţă„, a lăudat-o Andra.

Trei de „Da“ a primit şi Varvara Cobozeva (foto), în urma unui număr artistic de dresaj de porumbei. Senzualitatea, graţia şi talentul au fost ingredientele care l-au fermecat pe Mihai Petre.

10014633_761205557246689_1744460672_n

Andreea Braga de 12 ani  din Chişinău la fel merge mai departe, după ce i-a cucerit pe membrii juraţi cu piesa „Hora din Moldova“, scrie Adevărul Moldova.

      Articole recomandate