Trubadur de Chișinău – FlashMob „One flower, One smile” (Video)

Dacă un cântec și o floare reușesc să aducă zâmbetul cald pe chipul unei fete și să-i însenineze ziua, atunci merită să te numești trubadur de Chișinău și să colinzi MallDova pentru un FlashMob de excepție.

Este ceea ce și-au propus să realizeze un grup de tineri, în centrul comercial din capitală, într-o acțiune zugravită în culori de primăvară: “One flower, One smile”.

Organizatorul, Alex Viziri, împreuna cu membri formației Rey’s Band, au pornit așadar într-o expediție aparte, printre spațiile comerciale din MallDova, dăruind câte un cântec și o floare, fetelor dispuse să-i asculte și să-i răsplătească, la rândul lor, cu un zâmbet.

Ideea pare să se fi bucurat de succes, grație pe de o parte, entuziasmului acestor tineri, dar și alegerii inspirate a pieselor interpretate, din repertoriul românesc sau internațional, care au încântat publicul ocazional.

One flower, One smile” nu este nici pe departe un simplu joc, ci o caldă invitație la seninatate, la iubire și la gesturi frumoase, la îndemânî tuturor celor ce doresc să rămână veșnic tineri, câștigându-și pe merit, comoara unui zâmbet izvorât din suflet.

Material expediat de: Diana Stamate

Roxana Iorgulescu

Yupi!

Hai să fim prieteni

Cu fiecare like noi devenim mai buni

Abonează-te!

Lasă-ne adresa ta de e-mail, iar noi vom avea grijă să primești cele mai bune articole de pe Yupi.md

      Articole recomandate