Moldova alege astăzi cine merge la Baku ca să ne reprezinte ţara la Eurovision

Moldova îşi alege în această seară melodia cu care va participa la Eurovision 2012, competiție găzduită de Baku, capitala Azerbaidjanului.

Potrivit organizatorilor, decorul va fi o premieră pentru ţara noastră. „Designul pentru care am optat arată altfel, diferit, avem acel cerc uriaş de pe fundal, un model mai nou, nu am văzut la spectacolele din Moldova un astfel de design„, a menţionat Angela Sârbu. Tehnicienii care au lucrat cu scena pe care vor evolua participanții preselecției naționale a concursului Eurovision sunt din România.

Cei 21 definaliști au investit sume enorme în show-urile pe care le vom vedea în finală. Chiar dacă anul trecut era ferm convins că va câștiga marea bătălie și a plecat acasă dezamăgit, Pasha Parfenii și-a pus speranțe mari și în acest an. Interpretul vrea cu orice preț să ne reprezinte țara la Baku, iar pentru aceasta, în show-ul său îi vom putea vedea pe dansatori de la Kiev, care au fost implicați și în show-rile lui Filip Kirkorov. Nici Adrian Ursu nu se lasă mai prejos. Acesta promite „un show foarte incediar” – o premieră pentru Eurovision-ul din Republica Moldova.

Finala naţională Eurovision 2012 va fi transmisă în direct la Moldova 1, Moldova Internațional și Radio Moldova astazi, 11 martie, începând cu ora 19:30 .

 

Iată în ce ordine vor evolua artiştii:

1 Ruslan Taranu “Blanshe”
2 Irina Tarasiuc&MC Gootsa “Save a little sunshine”
3 Pasha Parfeny “Lăutar”
4 Alexandru Manciu “If you leave”
5 Paralela 47 “Arde”
6 Ksenya Nikora “You better rush”
7 Leria “A ray of sun”
8 Cristina Croitoru “Flight for love”
9 Mariana Mihăilă “Live on forever”
10 MC Mike & Human Place “Moll girl”
11 Nicoleta Gavrilita “Crazy little thing”
12 Geta Burlacu “Never ever stop”
13 Adrian Ursu „Be yourself”
14 Doiniţa Gherman “Welcome to Moldova”
15 M Studio “Open your eyes”
16 Anna Gulko “Ballad of love”
17 Transbalcanica “Balkan Riders”
18 Dara “Open your eyes”
19 Univox “Moody Numbers”
20 Akord „Live The Show”
21 INAYA “Lights”

      Articole recomandate