O americană a aflat că soţul său este bigam de pe Facebook

Două femei din Statele Unite ale Americii au aflat că sunt căsătorite cu acelaşi bărbat datorită reţelei de socializare Facebook, informează BBC.

Prima soţie a bărbatului a folosit opţiunea „persoane pe care le-ai putea cunoaşte” pusă la dispoziţia utilizatorilor de către Facebook şi a văzut astfel fotografii în care soţul său apărea alături de o altă femeie lângă un tort de nuntă, conform documentelor unui trbunal din Washington. După aceea, ea a contactat-o pe mama bărbatului şi apoi autorităţile.

Alan L O’Neill, care lucrează ca ofiţer în cadrul unei închisori, a fost acuzat de bigamie şi va apărea în faţa judecătorilor luna aceasta.

Bărbatul, care şi-a schimbat numele din Alan Fulk în Alan O’Neill, s-a căsătorit în 2001, iar opt ani mai târziu s-a mutat din casa în care locuia cu soţia sa, şi-a schimbat numele şi s-a recăsătorit fără să divorţeze. „Prima sa soţie a accesat profilul celeilalte soţii şi a văzut o fotografie în care aceasta apărea alături de soţul său şi de tortul din ziua nunţii„, a declarat Mark Lindquist, procurorul care se ocupă ce acest caz.

      Articole recomandate