Meydoum: Anonymous dance inspiration (Video)

Despre coregrafiile incitante ale lui Meydoum, vom mai auzi, cu siguranţă, dar iată ce a pus la cale artistul, inspirându-se din dinamicile binecunoscutului fenomen Anonymous.

Pentru toţi iubitorii de dubstep dance, această demonstraţie de virtuozitate, într-un domeniu în care concurenţa nu lipseşte câtuşi de puţin, aduce o amprentă personală, care merită apreciată la justa sa valoare.

Puţine persoane cunosc faptul că „Meydoum” – numele artistului – este de fapt o localitate din Camerun, despre care nu se găsesc prea multe informaţii sau fotografii în universul online, ca şi cum ar exista doar cu numele, pe harta micului stat african.

Nici măcar Google nu oferă cine ştie ce detalii despre această cvasi-fantomatică aşezare. Acest talentat dansator şi coreograf, a reuşit însă să o scoată din anonimat, îmbogăţind peisajul digital cu evoluţiile sale de excepţie.

Iată una din aceste realizări, intitulată „Meydoum Anonymous Dubstep”, pe un fundal muzical semnat Zedcoke, într-un conţinut video creat de Souleyman. T.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate