Mare distracție în centrul Chișinăului: Pietonala Party

Duminică, 31 august, când toată ţara sărbătoreşte ”Limba Noastră”, noi te invităm în spaţiul public, pe pietonală.

Compania StarNet a pregătit o petrecere în plină stradă pentru locuitorii capitalei și nu numai. Clovni, mimi, caricaturi, Wi-Fi de calitate, un Quiz Quest public cu premii, băuturi pentru toate gusturile şi un concert stradal.

Copiii sunt aşteptaţi la distracţie începând cu ora 12:00. Îi aşteaptă multe surprize şi jocuri interactive. Printre cele mai tentante vor fi sărbătoarea baloanelor de săpun.

100_6355

Pietonala va fi cuprinsă în întregime cu Wi-Fi gratuit. Pentru tineri, începând cu ora 15:00 se va da startul primului IQuiz by City Quest public din Moldova! Sunt invitate echipe de oameni erudiţi şi îndrăzneţi să intre într-o competiţie interactivă cu întrebări interesante, emoţii şi adrenalină pentru creier. Concursul intelectual se va ţine în limba română şi va culmina cu premii de valoare.

linie

La ora 17:00 începe concertul! Susţinem viaţa pietonalei de pe str. Diordiţa cu un Street Music Party cu unii din cei mai deosebiţi barzi din Moldova: saxofonistul Valeriu Jechiu, inegalabila Valeria Stoica, trupa DinaRatri şi trio-ul lui Dmitri Sergheev.

Pietonala Party” este un proiect al companiei StarNet, care vine să susţină inaugurarea primei zone pietonale din Chişinău. În 2012, StarNet a fost prezent şi pe pietonala experimentală de pe bd. Ştefan cel Mare cu un concert „Gândul Mâţei” desfăşurat în aer liber.

      Articole recomandate