Moment emoționant în cea de-a 2 semifinală de la Moldova are Talent (Video)

valeria-stoica-nisporeni

Seară fascinantă la cea de-a  doua semifinală de la Moldova are Talent. O tânără din Nisporeni a cucerit pe moldoveni cu vocea ei  fină și deosebit de delicată.

Valeria Stoica este elevă la Liceul din Nisporeni. Face şi şcoala de Muzică, clasa chitară. Ea este mezina familiei şi mai are 2 fraţi. Părinţii povestesc că Valeria,de mică, imita chitara prin casă, la mătură. La vârsta de 8 ani, au decis să o dea la Şcoala de Muzică să studieze instrumentul cu adevărat.

Deşi era prea mică şi abia de ajungea cu mâinile la strune, Valeria a îndrăgit chitara de la primele lecţii. Îşi aminteşte că îi era greu să se despartă de instrument, după fiecare oră de muzică. Astfel, la vârsta de 14 ani, părinţii i-au dăruit o chitară nouă.

Se poate lăuda că este cea mai bună elevă de la Şcoala de Muzică din Nisporeni. A demonstrat acest lucru, timp de un an, când a activat în calitate de profesoara de chitară în cadrul scolii. Îşi aminteşte cu zâmbet despre elevii care erau mult mai mari ca ea, dar şi de primul salariu.

Visează să-şi continue studiile muzicale la Conservatorul din Cluj. Preferă Clujul deoarece anume acolo se află iubitul ei, Pavel Curagău, un tânăr, dar deja cunoscut pictor din Moldova. La fel de mult doreşte să lanseze un album cu melodii semnate de ea dar şi să procure din banii proprii o chitară electrică, informează prime.md.

În seara de Vineri, Valeria a urcat pe scena de la Moldova are Talent cu mult tupeu şi încredere. Tânăra din Nisporeni a interpretat o piesă în limba engleză, iar prestaţia acesteia a fost apreciată nu doar de juraţi, dar şi de publicul din sală, care a aplaudat încontinuu. Mai jos urmăriţi prestaţia Valeriei din semifinală:

Nani Mariana

      Articole recomandate