Made in MD! Vedete de la Hollywood cu rădăcini moldovenești

Hollywood pare a fi o lume aparte, desprinsă din istorii cu covor roșu și milionari celebri. Starurile hollywoodiene – personalități de vază și actori importanți din lumea cinematografică – sunt și ele parte din acest cadru somptuos.

Niciodată nu ai crede că buneii sau străbuneii vedetelor americane ar fi locuit altundeva decât în acest spațiu al celebrității. Se pare însă că multe dintre aceste stele descind din imigranți veniți din fosta URSS. Iar unele staruri își au originile chiar în Moldova. De exemplu, Natalie Portman sau Mila Kunis.

Natalie Portman

Părinții actriței Natalie Portman erau evrei și trăiau în Chișinău. În 1978 aceștia s-au mutat în Israel, unde peste 3 ani s-a și născut Natalie. Bunica sa era originară din Basarabia. Natalie își amintește cu drag de ea, spunând că aceasta avea legături cu serviciile secrete britanice.

natalie-portman-celebrity-hd-wallpaper-1920x1080-1415

 Mila Kunis

Numele adevărat al actriței Mila Kunis este Milena. Mamei îi spunea Elvira iar tatăl Marc. Mila a copilărit în Cerenăuți (vechi oraș moldovenesc aflat în componența Principatului Moldovei până în 1775). Familia acesteia a emigrat în SUA pe când viitoarea vedetă era doar un copil.

Mila-Kunis-4

Sursa: lady.mail.ru

      Articole recomandate