Lizzy – găina năzdrăvană: cel mai tare stabilizator de imagini (Video)

gaina

Se numeste Lizzy şi este o găină năzdrăvană, care demonstrează că, în bătălia modele biologice versus modele tehnologice, natura învinge totdeauna.

Lizzy a făcut faţă cu brio tuturor provocărilor adrenalinice ale personajului aflat în căutarea celui mai tare stabilizator de imagini şi şi-a adjudecat, fără drept de replică, treapta cea mai înaltă a podiumului de premiere.

Aşa cum bănuiţi, este vorba despre un spot publicitar, pe cât de amuzant, pe atât de bine ancorat în realitate: aşa cum susţine sloganul acestui filmuleţ, „ideile geniale se pot afla pretutindeni”.

Totul e ca oamenii să le descopere sau, cu alte cuvinte, aşa cum recomandă buchiile cu titlu de postulat, „cine are ochi de văzut, să vadă şi cine are urechi de auzit, să audă”.

Fără prea mari pretenţii sau filozofii complicate, Lizzy s-a aventurat în cele mai extreme misiuni desemnate de om, facilitând filmări de o calitate ireproşabilă, în condiţii din cele mai vitrege, cu un minim de vociferări şi o recompensă de natură sentimentală – puţină mângâiere din partea stăpânului său.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate