Kate T. Parker: copilărie în alb și negru – cel mai frumos proiect fotografic (Foto)

copilarie

Cât de frumoși sunt anii copilăriei, în care mintea zboara liberă precum fluturii văzduhului, iar trupul zburdă, ascultând doar muzica jocului și a bucuriei…

Acesta este izvorul de inspirație cel mai drag pentru proiectul fotografic al artistei Kate T. Parker – mamica a două fetițe, care au ajutat-o să realizeze unele din cele mai frumoase cadre în alb și negru, zugrăvind astfel într-un mod aparte, minunățiile copilăriei.

Timp de trei ani, Kate a surprins instantanee din cele mai nostime, avându-le drept protagoniste pe cele două fetițe, apoi a selecționat acele imagini care încălzesc pur și simplu inima și a alcătuit o colecție cu adevărat emoționantă.

Iată în cele ce urmează, câteva din cele mai expresive astfel de fotografii, oferite cu generozitate de portalul DesignTaxi.com.

O simfonie de râsete și energie debordanta, pe portativul fericirii absolute, neintinate, scăldate în lumina unor ani cu atât mai prețioși, cu cât se scurg fără putință de întoarcere – un dar simplu și plin de semnificație, care sperăm să vă însenineze ziua:

2014-03-29_0016(pp_w770_h770)

14

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

 Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate