Joyland, primul parc de distractii cu tematici din Warcraft sau Starcraft


Desi nu au cumparat drepturile de autor asupra numelor celebrelor jocuri video, chinezii care au ridicat Joyland in regiunea Chanzou, din provincia Jiansu, China, ofera peste 600.000 de metri patrati de elemente edificatoare intalnite in Starcraft sau Warcraft.

Cati copii mai stiu cine sunt Mickey Mouse, Minny Mouse, Goofy sau Donald Duck? Noul val de desene animate sau jocuri video au adus si o generatie noua de personaje dar mai ales un mediu nou pe care fanii il pot recrea in mici intalniri dedicate, bucurandu-se de fiecare centimetru patrat pus la dispozitie de organizatori.

Pentru a fructifica din pasiunile noilor tineri ai populatiei, chinezii au ridicat si au deschis un nou parc de distractii inspirat din teme mai moderne precum Starcraft sau Warcraft.

Dar cum chinezii nu puteau sa nu fie chinezi, acestia nu au cumparat drepturile de autor pentru mediile respective, preferand sa le redenumeasca astfel ca Starcraft sa fie intitulat Universe of Starship iar Warcraft ca Terrain of Magic.

Joyland, pe care il puteti vizita in Chanzou, Jiansu, China, se intinde pe 600.000 de metri patrati, fiind compus din sapte mari sectiuni si anume: Taobao Street, Fairy Lake, World of Legend, Mole’s World, Holy Mountain si cele doua mentionate anterior.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Articole recomandate