iPhone 5 nu a fost nici măcar anunţat de Apple, dar este deja de vanzare în China

Daily Mail scrie că un întreprinzător din China a anunţat pe un magazin online că „vinde telefoane iPhone 5” de la Apple, deşi acestea nu s-au lansat încă.

Bărbatul a postat o fotografie falsă cu „noul” telefon de la Apple, alături de mai multe caracteristici false ale gadget-ului, şi a anunţat că accepta deja precomenzi pentru iPhone 5. Ba mai mult, el a inventat şi un slogan pentru noul gadget: „iPhone 5 duce telefoanele la un cu totul alt nivel”. Chinezul cere aproximativ 890 de euro pe un telefon „iPhone 5”, scrie Daily Mail.

Sursa notează că noul telefon de la Apple este aşteptat să apară între august şi octombrie anul acesta, dacă ţinem cont de lansările trecute. Conform unor surse apropiate de compania fondată de Steve Jobs, iPhone 5 ar urma să aibă un ecran mai mare, iar programul de recunoaştere vocală Siri ar fi mai performant.

Daily Mail scrie că „farsa” pusă la cale de întreprinzătorul chinez denotă cererea mare de produse Apple în Asia. Sursa notează că respectivul caz nu este singular şi că alte site-uri vând deja huse pentru iPhone 5, deşi nimeni nu ştie încă ce dimensiuni va avea noul telefon de la Apple. Acest lucru s-a întâmplat şi în 2011, înainte de lansarea iPad 2, scrie Daily Mail.

Un alt fan chinez al Apple a mers chiar mai departe şi a postat pe un site 17 posibile aplicaţii noi pentru iPhone 5, alături de şansele ca fiecare dintre acestea să fie incluse de Apple în noul telefon.

      Articole recomandate