Sutienul de 1 milion de dolari, creat în Statele Unite

Un sutien cu diamante şi fire din aur de 18 carate, în valoare de 1 milion de dolari, a fost creat de o companie americană din statul Michigan, informează dailymail.co.uk.

Sutienul de 1 milion de dolari a fost creat în liniştitul oraş Birmingham din statul Michigan, ce are o populaţie de circa 20.000 de locuitori.

Incluzând diamante de 500 de carate şi aur de 18 carate, el a fost creat de Birmingham Estate and Jewelry Buyers. Cei 40 de angajaţi ai acestei companii americane au avut nevoie de aproape un an pentru a-l confecţiona.

După modelul sutienului în valoare de 2,5 milioane de dolari – Fantasy Treasure Bra – purtat de modelul Miranda Kerr la o prezentare din 2011 a casei de modă Victoria’s Secret, şi acest obiect de lenjerie intimă conţine diamante naturale, care sunt încrustate în fire din aur solid ce cântăresc 750 de grame, afirmă proprietarul companiei, Anthony Aubry.

„Diferenţa dintre sutienul nostru şi sutienul creat de casa Victoria’s Secret constă în faptul că sutienul casei Victoria’s Secret includea o ţesătură textilă, iar diamantele erau încrustate în ea. În cazul sutienului nostru nu există niciun fel de ţesătură textilă, diamantele sunt încrustate în aur masiv”, a mai spus Anthony Aubry.

Aubry a precizat că sutienul a primit numele soţiei sale, Rita, iar preţul de vânzare al acestui articol vestimentar a fost fixat la 1 milion de dolari.

      Articole recomandate