Furtuni în timelapse – frumusețea sălbatică a unor spectacole de excepție (Video)

Până și cele mai violente fenomene ale naturii, concretizate în dezlănțuirea de furtuni impresionante, prezintă o frumusețe sălbatică, intimidantă, ba chiar copleșitoare uneori.

Este ceea ce si-a propus sa surprinda Randy Halverson, intr-un video-timelapse, in care culorile, jocul de lumini si umbre, stralucirea stelelor si trena involburata a norilor care se pregatesc sa acopere firea, alcatuiesc un spectacol rar, cu fiecare act dirijat de bagheta magica a naturii.

Imaginile au fost filmate in Dakota de Sud, Wyoming si Utah, pe un fundal muzical bine asortat, care poarta semnatura unui alt vrajitor – al sunetelor de aceasta data – Peter Nanasi.

Emotia aparte pe care o resimtim urmarind aceste imagini, ne conduce parca intr-un aventuros taram necunoscut, in care toate detaliile cunoscute despre lume pana acum dispar, lasand loc unor miraculoase transformari.

O experienta fantastica, prin care ni se ingaduie cumva, sa aruncam o ocheada, prin crapatura usii, spre abisuri stelare, pentru cateva minute de neuitat.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate