Cea mai înduioșătoare reclamă la bere – Budweiser Super Bowl 2014 (Video)

Cea mai înduioșătoare reclamă la bere, pare să se demonstreze cea realizată de compania Anomaly, pentru Budweiser Super Bowl 2014.

Modificand fundamental o zicatoare din batrani, filmul publicitar prezentat in cele ce ce urmeaza, ar putea fi rezumat, cu o fraza comica: „cel mai bun prieten al cainelui este omul, iar cel mai bun prieten al omului este berea”.

Cel putin cam asa reiese din acest filmulet, gratie protagonistului – un catelus de 10 luni – Puppy Love – care se straduieste din rasputeri sa evadeze de la „casa de adoptii”, pentru a se strecura la ferma vecinului, unde salasuieste calutul Clydesdale, alaturi de care si-ar dori sa traiasca.

Gratie unui joc de cuvinte ales cu multa chibzuiala, expresia „best buddies”, care s-ar traduce drept „cei mai buni prieteni”, celebra casa producatoare de bere, a optat pentru formula usor modificata „best buds”, pe post de slogan, care sugereaza ca Budweiser ar fi, de fapt, amicul cel mai de nadejde al consumatorilor.

Dincolo de aspectul comercial al chestiunii, sa recunoastem totusi, ca filmuletul este cat se poate de reusit, apeland cu ingeniozitate la un trio cu succes garantat: catelusi – cai – bere.

Daca nici unul din cele trei elemente nu va merge la suflet, atunci va veti putea delecta cel putin, cu peisajul de la ferma.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate