Fii în pas cu lumea – împrumută cărți electronice de la biblioteca municipală „B.P. Hașdeu”

Te-ai săturat să cari după tine tone de hârtie din cauza pasiunii tale pentru citit? Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” îți oferă o alternativă modernă!

De azi înainte, poți împrumuta la domiciliu un eReader PocketBook. Ce este un eReader? E un dispozitiv electronic care permite stocarea a mii de cărți și oferă posibilitatea citirii acestora fără a cauza dureri de ochi, aceste dispozitive fiind create în așa mod, încât ele nu emit lumină și nu suprasolicită ochii.

Astfel, începând cu ziua de ieri, persoanele care sunt înscrise la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”, dețin carnetul de utilizator și respectă cu sctrictețe prevederile Acordului încheiat cu biblioteca, pot împrumuta acasă cărțile electronice pe eReadere.

Cum poți obține un astfel de e-Reader? E simplu, trebuie doar să contactezi bibliotecarul prin telefon, e-mail sau chat.

decoratie

Condițiile sunt acestea:

– Perioada de împrumut a unui eReader e de 15 zile;

– Această perioadă poate fi prelungită, cu 10 zile, doar o dată.

– După ce perioada de împrumut (de 15 zile) expiră, eReaderul se întoarce la sediul central al bibliotecii. În cazul în care dispozitivul nu este returnat la timp, se va percepe o taxă de 10 lei pentru fiecare zi de întârziere.

– eReader-ul trebuie întors, încărcat, în husa în care a fost împrumutat și împreună cu cablul său USB.

– Dacă dispozitivul este pierdut sau deteriorat, următoarele amenzi se vor aplica: 2000 lei pentru eReader, 150 lei pentru husă și 200 lei pentru cablul USB.

decoratie

eReaderele care vor fi disponibile vor de marca Pochetbook Basic Touch și vor conține o multitudine de cărți electronice, numărând peste 500 de titluri de romane de dragoste, aventură, cărți științifice dar și multe, multe altele, acestea fiind achiziționate de către biblioteca în cauză.

Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre acest proiect inedit, puteți accesa site-ul Bibliotecii Municipale, unde veți găsi un catalog cu toate cărțile disponibile, dar și alte informații care v-ar putea interesa.

 

      Articole recomandate