Facebook te obligă să treci la Timeline !

Facebook a anunţat că „Timeline”, noua interfaţă a profilurilor de pe reţeaua de socializare, va deveni obligatorie pentru toţi utilizatorii. Anunţul a fost făcut pe blogul oficial al Facebook.

 

Până în prezent, Timeline-ul a fost opţional, însă acest lucru se va schimba deoarece oficialii Facebook vor să uniformizeze profilele tuturor utilizatorilor. Potrivit fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg.

Utilizatorii care nu şi-au activat aplicaţia Timeline pe profilul reţelei de socializare Facebook vor fi obligaţi să facă acest lucru peste o săptămână.

Începând cu ziua de 26 ianuarie , toţi utilizatorii reţelei vor fi anunţaţi că trebuie să îşi activeze noul profil Timeline, prin care întreaga istorie a profilului va putea fi văzută pe prima pagină. În cau contrar, acesta se va activa automat.

Astfel, în următoarele şapte zile persoanele care au cont de Facebook se vor putea decide ce poze, articole sau evenimente doresc să rămână publice.  „În câteva săptămâni, fiecare va avea timeline. În momentul în care acest lucru se va întâmpla, veţi avea 7 zile la dispoziţie să previzionaţi ce apare pe profilul dumneavoastră. Aceasta vă permite să adăugaţi sau să ascundeţi tot ce doriţi, înainte ca cineva să vadă actualizarea”

Timeline permite utilizatorilor să-şi spună povestea vieţii pe o singură pagină. Încă de când a fost introdusă, aplicaţia a fost criticată pentru că pune în evidenţă poze sau amănunte pe care unii utilizatori voiau să le uite. Aplicaţia va deveni obligatorie de la 1 februariePentru cei care nu stiu încă cum va functiona, exista un tur al profilului prin care se oferă toate informaţiile necesare noii aplicaţii.

 

      Articole recomandate