Distracţie la maxim: Open Air Party 2 la Floreşti, Ghindeşti – Pepsi Piscina

Ai chef de distracţie? Foarte bine! Like Project te invită, vineri, 18 iulie, la super-divertisment, muzică şi surprize din cele mai plăcute, la Open Air Party 2, în Floreşti, Ghindeşti – Pepsi Piscina.

Începând cu orele 20:00 şi până în zori de zi, vă veţi putea distra asistând la un spectacol de excepţie, cu muzică, artificii, laser-show şi acces garantat la piscină, cu condiţia să vă dotaţi din start cu echipamentul de bază: slipul.

Nu lipsesc din peisaj frigăruile, berea, sucurile şi îngheţata, iar de atmosfera încinsă se vor ocupa invitaţii speciali ai serii, DJ Crash, MC Taliani, Go Go, DJ Daniel White şi LCDJ.

Organizatorii au inclus în program şi asigurarea transportului tur-retur pentru chişinăuenii care ştiu să aprecieze distracţia la justa ei valoare , pregătindu-le cocktailuri din belşug şi cadouri-surpriză.

Mai mult decât atât – chişinăuenii sunt invitaţi să participe şi la un concurs: intrarea la mega-petrecere e gratuită pentru locuitorii capitalei, care reuşesc să se prezinte la eveniment în grupuri de minim 10 prieteni.

Pentru mai multe detalii, cei interesaţi pot accesa numărul infoline 060290102 sau pot vizita pagina Facebook dedicată evenimentului.

      Articole recomandate