HEY’TAXI, urcă și te duc gratis! Campania care susține traficul din Chișinău

HEY’TAXI, aplicația mobilă care permite oricărui utilizator să comande taxi direct de pe smartphone, vine cu o propunere pentru toți proprietarii de automobile care doresc să continue cu inițiativa bună începută săptămâna trecută – să transporte gratuit pasagerii din Chișinău.

Criza din transportul public de săptămâna trecută și acțiunile de solidarizare inițiate pe facebook au determinat echipa HEY’TAXI să pornească campania “Pentru o țară cu oameni mai buni!

HEY’TAXI încurajează toți proprietarii de automobile să continue cu faptele bune și propun aplicația ca platformă unică, care ar uni șoferii și pasagerii care merg în aceeași direcție.

Ce ar trebui să cunoască pasagerii și șoferii care doresc să transporte gratuit persoane?

Acest serviciu este gratis doar pentru opțiunea – mașină tip Furgonetă. Este important ca pasagerii să debifeze opțiunile Sedan și Universal, nemodificând tariful în sector.

Pentru ca șoferii să ia doar pasagerii care merg în aceeași direcție cu ei, pasagerii sunt rugați să introducă în secțiunea cu nr. străzii prin hashtag, primele trei litere ale sectorului în care merg. De exemplu, daca ești în Centru și mergi la Botanica, vei introduce #Bot.

Pentru ca să fie mai clar cum funcționează totul, HEY’TAXI au făcut tutoriale cu detalii pentru șoferi și pasageri.

Băieții de la HEY’TAXI spun că aceasta este și o metodă foarte bună de a face cunoștințe noi sau de ce nu, să conduci într-o companie mai veselă atunci când mergi spre birou, acasă sau în oraș.

Toti șoferii care vor să se înregistreze și au un smartphone pe Android sunt rugați să scrie un mesaj pe pagina de facebook, iar toți pasagerii să descarce aplicația pentru client de pe App și Google Store.

      Articole recomandate