Distracție ciudată – Slabo Nah’s, grupul de tinerii care au pus pe jar Chișinăul (Video)

Filmulete incredibile pot fi gasite pe pagina de facebook a grupului care isi incurajeaza participantii sa faca cele mai necugetate gesturi pentru a capta atentia internautilor.

Proiectul Slabo Nah grupa care distruge normalitate si aduce variatii in rutina zilnica monotona, a carui protagonisti sunt un grup de tineri din capitala, a inpinzit presa locala.

Tineri in mare parte sunt minori si sunt inca la liceu, scopul acestui proiect este de a arata celor din jur ca ei sunt gata sa faca orice incalcind orice limite ale moralitatii.

Desi, de la inceput totul a inceput destul de funny, cu un flashmob realizat intr-un mall din Chisinau, care a parut mai mult amuzant decit esit din comun, in prezent actiunile gruparii sunt clasate ca acte de huligalism si au intrat in vizorul politiei care s-au autosesizat asupra cazului.

Toate filmuletele filmate de eii sunt urcate pe pagina de facebook a grupului Slabo Nah, de la cele mai funny pina la cele perverse. Actiunile sale sunt dur criticate de internauti pe paginile de pe net, insa si asa proiectul prinde amploare printre tineretul din capitala .

Astfel pe net apar si alte filmulete obscene care sunt postate pe Youtube care fac apartenenta la proiectul Slabo Nah, desi administratia neaga acest lucru mentionind ca „Duc raspundere numai de videorile postate din numele paginii. Nu ducem raspundere de cei ce posteaza videorile filmate de catre voluntari. Nu influentam si nu impunem pe nimeni.„.

(Atentie! Limbaj necenzurat +18 )

      Articole recomandate