David Guetta vine la Chişinău pentru a susţine un concert grandios în ziua de 18 mai la aniversarea Orange. Află detalii despre concert!

Unul din cei mai mari artisti ai lumii, francezul David Guetta, vine la Chisinau pentru a sustine un concert grandios in ziua de 18 mai.

Piesele sale sunt hituri recunoscute la nivel mondial, iar palmaresul sau numara 2 premii Grammy, doua mentionari la MTV Music Awards si 5 albume editate.

La Chisinau David Guetta va fi prezent cu albumul „Nothing But The Beat”, editat in august anul trecut, cu participarea mai multor artisti foarte renumiti cum ar fi Snoop Dogg, Taio Cruz, Afrojack, Flo Rida, Akon si Usher.

Artistul a vandut peste 3 milioane de albume la nivel mondial, dar si mai mult de 15 milioane de piese. Celebru in intreaga lume, acesta a avut colaborari fructuoase cu artisti de talie mondiala precum Sia, Kelly Rowland, LMFAO, Fergie, Nicki Minaj si Kid Cudi.

Megastarul va fi insotit si de un show de lumini si sunet, iar conceptul evenimentului va fi unul inedit.

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare Orange Moldova: “Suntem foarte bucurosi sa sarbatorim cinci ani impreuna cu toti clientii nostri si megastarul francez David Guetta, care va veni in premiera in Moldova.

Evenimentul va incepe la ora 18:00 la Moldexpo, iar artistul va iesi in scena la 20:30.

Informatii cu privire la procurarea biletelor gasiti la numarul de telefon 069202502 sau in curand pe pagina evenimentului de pe Facebook.

      Articole recomandate