Cum să găteşti o femeie? (Blog)

În viaţă, de vrei sau de nu vrei, găteşti.

Mâncăruri mai reci, mai calde, mai exotice sau nu prea: găteşti, că trebuie. Iar dintre toate felurile, cu o poftă nebună între dulce şi pipărat, cel mai plăcut e să găteşti o femeie.

O găteşti că-ţi place. Şi o găteşti pentru că crudă ţi-ar fi antipatică nici după 2 săptămâni. Cauți să numeri fiecare gram de frumusețe, fiind convins că vei cântări apoi la fel de mult din frumusețea sufletului ei. Alegi, cântărești, apreciezi. Asta înseamnă să o guști. Dacă e pe placul tău, decizi că se merită. Alterori decizi să începi ca să vezi dacă e pe placul tău. Alegi cu grijă ingredientele, cu teama ca timpul sau simpli vânzători ambulanţi să nu le schimbe gustul. Miroşi fiecare celulă de corp verde, fiind convins că în timp va deveni şi mai parfumat. Alegi, aşa cum te-a ales şi ea pe tine. Pentru că înţelegi că, după seri întregi de flirt şi plimbări în noapte, ai putea s-o rogi să rămână. Să vrei s-o mai găteşti.

În timp, ea devine mâncarea ta preferată. Așa că de fiecare dată când o gătești, adaugi cele mai bune condimente, că vrei. Cele mai frumoase cuvinte, dorințe, complimente, nebunii. Îi arăți că ții la ea și în același timp o faci să înțeleagă că pentru a fi împreună ea trebuie să rămână gustoasă. Nu, nu e vorba de frumusețea și beția aburilor de la primele 5 minute. Gustoasă să fie dimineața devreme, când îi vezi jumătate de sân care te trezește, gustoasă la prânz când sunetul ibricului (sau al telefonului) te face să tresari de fericire, gustoasă chiar și când e rece și vrei cumva s-o încălzești cu dragostea ta. La fel cum ții mâncarea la foc scăzut, îi oferi cu intensitate diferită emoții și esențe noi.

Mereu încerci să o combini cu ceva dulce. Un sărut, o îmbrăţişare, o ciocolată oferită cu drag sau cuvinte sincere lăsate pe margine de pat. Ca, dulce fiind, să o guşti de fiecare dată şi mirosul rămas în urmă să-ţi amintească că ea e gătită din dragoste. Să-ți placă dulcele ei chiar și când îi cunoști fiecare firimitură, chiar de anii îți vor aduce prin față noi mirosuri și noi gusturi. Ea să fie mâncarea cu cel mai plăcut miros și cel mai rafinat gust. Dincolo de bijuterii, cadouri și lucruri scumpe.

Apoi, pui cu grijă ce rămâne în frigider. Pui gândurile sărate la rece şi doar când îţi cere să o laşi, să muşti din ea mai tare. Să o devorezi cu grija și bărbăția ta. Nu-i cuceri mirosul din prima. Lasă-l să plutească în aer până când îl vei dori destul cât să dureze o viaţă. Dacă între timp mâncarea dă în foc, mereu să ai la îndemână puterea și hotărârea ta. Și o doză de nebunie în toate. Să nu îţi fie frică de sos picant. Asta e partea cea mai interesantă din gătit. Un gest de gelozie, o ceartă şi o împăcare rapidă, jumătate de zi fără să vă vorbiţi. După, îți va fi poftă mai mult. După, vei găti cu mai multă grijă. Cum să nu fie prea iute? Simplu, adaugi dulce.

Dacă te place mai mult decât pe-aventură, gust-o. Gust-o strop cu strop, atunci când stă ghemuită în cada din baie, gata să-şi piardă mirosul prin petale de trandafiri. Nu te repezi spre ea, iubeşte-o întâi pură şi apoi să-i vezi sufletul decojit. Las-o singură să-ţi dea furculiţa, să-ţi ceară s-o prepari cu dragoste, căci asta e ceea ce îşi doreşte femeia din ea. Şi amanta din ea. Și mama din ea.

Cum să găteşti o femeie? Asta fiecare din noi să răspundă și fiecare din noi să adauge propriile ingrediente. Pentru că la cât de bună va fi mâncarea depinde numai de bucătar.

Sursa: cipileagavitali.wordpress.com

      Articole recomandate