Renaşte Moldova – donaţii fără precedent pentru Institutul Mamei şi Copilului

Intitulată sugestiv „Renaşte Moldova”, campania socială de colectare de fonduri pentru restructucturarea şi modernizarea Institutului Mamei şi Copilului din Chişinău, a dat roade fără precedent.

Parlamentul ţării noastre a anunţat că va dona suma de 56 de mii de lei, în cadrul acestei acţiuni de caritate, graţie unei iniţiative promovate chiar de preşedintele Parlamentului, Igor Corman.

Este vorba despre un proiect în cadrul căruia, aleşii naţiunii noastre şi funcţionarii Legislativului, şi-au donat salariul pentru o zi de lucru, în contul instituţiei sanitare care acordă asistenţă medicală femeilor însărcinate şi copiilor din toată ţara.

F

Obiectivul campaniei este însă mult mai amplu: proiectul urmăreşte colectarea unei sume impresionante, care depăşeşte 18 milioane de lei, necesară unor complexe lucrări de reparaţii, modernizare şi achiziţionare de aparatură medicală specifică activităţii desfăşurate în cadrul Institutului Mamei şi Copilului din Chişinău.

Persoanele care doresc să susţină campania „Renaşte Moldova” pot face donaţii pentru Institutul Mamei şi Copilului prin transfer bancar (Cont de decontare 2251528215 la banca “Moldindconbank” – filiala Cuza Vodă, Cont bancar MOLDMD2X328) sau prin SMS la numărul unic disponibil în toate reţelele de telefonie mobilă, 9944”, precizează sursa.

      Articole recomandate