10 semne care disting o adevărată Lady

Dacă ești femeie nu înseamnă că îți poți atribui și titlul de lady, multe femei pretind a fi “ladies”, dar din păcate, unele dintre ele nu sunt nici macar pe aproape de acest titlu, ceea ce face cu adevărat diferența este educația, atitudinea, stilul și comportamentul pe care îl posedă fiecare femeie.

Să fii o lady în adevăratul sens al cuvântului nu este absolut deloc o misiune ușoară, necesită multă muncă cu tine însuți și timp în care să poți evolua, scrie applicable.ro.

Te apropii de termenul “lady” dacă:

Nu bârfești. Nu uita: “Oamenii mari vorbesc despre idei, oamenii medii vorbesc despre lucruri si oamenii marunti vorbesc despre vin”. Fran Lebowitz

Nu țipi când vorbești la telefon, mai ales dacă ești în public. Dacă te afli într-un loc public ține cont de faptul că nu ești singură, nimeni nu este interesat de conversațiile tale cu iubitul, prietena.

Ești punctuală. Este de-a dreptul enervat să aștepți pe cineva ore întregi, aceasta poate fi o lipsă de respect față de persoana cu care ai întâlnire.

Nu te dai cu toată sticla de parfum. Mai întâi apa și săpunul apoi parfumul, folosește parfumul în cantități adecvate.

Răspunzi la mesaje, e-mailuri într-un timp adecvat. Nimănui nu îi place să aștepte cu orele pentru a primi un răspuns.

Nu îi întrerupi pe cei care vorbesc. Dacă ți se întâmplă să întrerupi cealaltă persoană, oferă-i scuzele tale.

Nu pleci ultima de la o petrecere. Se înțelege că muzica, băutura sunt de-a dreptul minunate, dar trebuie să ai și o anumită limită.

Nu te machiezi excesiv. Pentru a fi admirată nu este necesar să pui straturi de machiaj pe tine, naturalețea a fost și va rămâne cel mai apreciat machiaj.

Faci acte de caritate. Multe persoane au nevoie de ajutorul nostru, cât de mic nu ar fi, pentru unii are o deosebită importanță.

Nu întrebi de fiecare dată “arăt bine, m-am îngrășat?”. Întrebările de acest tip denotă nesiguranță în propria persoană.

Nu oferi detalii despre viața ta privată. Oferi detalii despre viața ta personală atunci când este cazul.

Lista poate continua…

O femeie elegantă domină totul în jur dacă are stil” Doina Levintza.

via applicable.ro

      Articole recomandate